Kezdőlap
Termékek
0
0
Újdonság
0
0
Bejelentkezés
Regisztráció
KezdőlapTermékekről
Termékek
ÚjdonságRendelésSzállításKapcsolatÁrlistákLetöltésKérdésekÁrajánlatTelepítésOktatás
HUF

Termékekről

Ksenia vagyonvédelmi, megfigyelő és lakás-, épületautomatizálási rendszerek

A Ksenia integrált IP-alapú platformjai magukba foglalják a komplett vagyonvédelmi riasztórendszer, a videó megfigyelőrendszer és a lakás-, épületautomatizálás előnyeit és védelmét. Ötvözik a legmodernebb vagyonvédelmi behatolás jelző riasztórendszerek és kamerás megfigyelőrendszerek biztonságát és felügyeletét a legkorszerűbb lakásautomatizálási rendszerek vezérlőszolgáltatásaival és kényelmével. A Ksenia rendszerek segítségével egyedülállóan valósíthatja meg a mai legmodernebb technológiával létrehozható “okos otthon” funkcióit a lehető legmagasabb szintű biztonság és egyedülállóan széleskörű vezérlés és távfelügyelet mellett. A Ksenia vezérlőközpontok a leginnovatívabb hibrid IP-alapú platformok, melyekkel nem csak biztonsági rendszerek alakíthatók ki 8-644 db vezetékes és/vagy vezeték nélküli zónával, érzékelők széles választékával, valamint akár 30 db partícióval, hanem a lakás- és épületautomatizálási megoldások terén is akár 644 db vezérlőkimenet támogatásával. Mindezeket egyetlen vezérlőközponttal működtetve, a helyi vezérlő eszközökön felül rendelkezésre álló felhasználói és telepítői mobilalkalmazások felügyeletével. A rendszer távfelügyeleti állomásokhoz is teljes körű kommunikációt biztosít, távfelügyeleti- és kivonuló szolgáltatások igénybevételéhez. Csatlakoztatott kamerák segítségével riasztás esetén kameraképeket kaphat vagy valós időben betekinthet a védett objektumokba.

A Ksenia teljes mértékben Európában fejlesztett és gyártott termékkör, mely a leginkább megfelel az európai felhasználók igényeinek és minőségi elvárásainak. Kínálatunkban megtalálhatóak a vezetékes és vezeték nélküli riasztó-lakásvezérlő egységek, mint központok, kezelők, érzékelők, jelzők, kommunikációs interfészek, vezérlőegységek és minden tartozék, kiegészítő, melyek egy komplett rendszerhez szükségesek. Ksenia termékeink rengeteg egyedülállóan új funkciót és szolgáltatást nyújtanak a biztonság és a kényelem érdekében egyaránt. Ksenia rendszerrel nem csak a legmodernebb vagyonvédelmi rendszerrel védi, hanem a legkorszerűbb vezérlésekkel is ellátja otthonát, munkahelyét, ipari- vagy kereskedelmi létesítményét. Objektumát olyan komplett rendszerrel felügyelheti és vezérelheti, mely teljes körű felügyeletet biztosít a biztonsági rendszerre, video megfigyelésre és az automatizálásra, távvezérlésre. Rendszerét felügyelheti és vezérelheti helyben és távolról számítógépről vagy mobil eszközökről, akár GSM, akár IP hálózaton keresztül. Bárhol legyen a világon, otthonának, munkahelyének vagy egyéb létesítményének biztonsága és vezérlése mindig a felügyelete és irányítása alatt lesz. A rendszer és partíciói, valamint elektromos eszközei ki-be kapcsolásán felül lehetőség van fokozatmentes szabályozásokra, kimenetek állapotainak lekérdezésére, valamint élő kameraképek megtekintésére.

A Ksenia lares 4.0 vezérlőközpontok egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát működtetését nemcsak különböző felhasználói perifériák (kezelők, érintőképernyők, proximity olvasók, nyomógombok) biztosítják, hanem a rendkívül felhasználóbarát felületű Ksenia APP lares 4.0 applikáció is, mely segítségével felügyelheti és kezelheti a biztonsági rendszert és vezérelheti az automatizálási funkciókat, valamint élő képeket is megtekinthet a csatlakoztatott kamerák segítségével. A Ksenia PRO applikációnak és a Ksenia SecureWeb szolgáltatásnak köszönhetően pedig a központ mind helyileg, mind távolról programozható, beállítható, szintén jól áttekinthető, egyszerűen kezelhető, magyar nyelvű felületeken. Az ingyenes Ksenia APP lares 4.0 nevű felhasználói alkalmazásnak köszönhetően a felhasználó nem csak a partíciók, az érzékelők és a kimenetek állapotát tudja nyomon követni, hanem a lakásautomatizálás integrációk révén képes működtetni az elektromos berendezéseket, mint például ajtókat, kapukat, világításokat, redőnyöket, fűtés- és hűtés rendszereket, öntözést, bármilyen elektronikus berendezést, egy intelligens otthon minden eszközét. Ezen túlmenően a rendelkezésre álló integrációk lehetővé teszik a fontosabb “harmadik fél” rendszerekkel, mint például KNX, Crestron, Control4, SmartHome összekapcsolását az otthoni multimédiás rendszerekkel való kommunikációhoz és még sok máshoz.

- Vezérelheti riasztórendszerét, akár teljes-, akár partíciók ki-be kapcsolásával, ha például elfelejtette bekapcsolni vagy ha valakit távolról szeretne beengedni.
- A riasztórendszer vezérlésén felül, akár ajtókat, kapukat is irányíthat, azok nyitását-zárását vezérelve.
- Vezérelheti akár a fűtő- vagy klímarendszert hőmérséklet szabályozással vagy ki-be kapcsolással, a redőnyöket, a világításokat, az öntözést, bármilyen elektromos berendezést.
- A vezérléseken felül visszajelzéseket kaphat automatikusan vagy a Ksenia applikáció segítségével megtekintve, átlátható, könnyedén kezelhető, magyar nyelvű kezelőfelületen.
- Betekinthet objektuma helyiségeibe beltéri kameraképek elérésével vagy megtekintheti objektumát kívülről, a kültéri kamerák elérésével.
- Telepítőként elérheti a telepített rendszereit és kényelmesen módosíthatja a programot, beállításokat, szintén jól áttekinthető, egyszerűen kezelhető, magyar nyelvű felületen.
- A felhasználó teljes felügyeletén felül a rendszer kommunikálhat távfelügyelettel is a legnépszerűbb kommunikációs formátumokkal.
- A rendszert háromszoros biztonság védi, minden távoli művelet jelszavas belépést igényel, az adatokat titkosított protokollon keresztül küldi és bármikor letilthatja a távoli hozzáférést vagy korlátozhatja annak működését.
- Ezeken túlmenően a rendszer képes e-maileket küldeni, az NTP protokollon keresztül szinkronizálni az órát, kezelni a P2P kapcsolatokat.
- Számos további egyedülálló funkciót érhet el akár helyileg, akár távolról, a világ bármely pontjáról.

A Ksenia lares 4.0 hibrid rendszerek, kimenetekkel és bemenetekkel, vezetékes és vezeték nélküli kapcsolatokkal rendelkeznek, melyek kétirányú RF interfésze már az alaplapon elérhető. A vezeték nélküli termékválaszték nem csak a rádiófrekvenciás érzékelőket és jelzőket, hanem az automatizálási modulokat is tartalmazza az intelligens otthoni eszközök működtetéséhez. A távirányító akár 7, a kezelő által is vezérelt funkciót működtethet a rendszerben, vagy akár 2 bemenettel / 2 kimenettel rendelkező modul is működtethető önálló rendszerként, vezérlőpanel nélkül is. Ezért ugyanaz a távirányító működtetheti a ház riasztórendszerét, intelligenciáját és például kinyithatja a kaput, működtetheti a világításokat vagy egyéb berendezéseket a rendszertől függetlenül is.

A Ksenia lares 4.0 vezérlőpanelek megoldást kínálnak akár 5-30 db partícióra, akár 8-644 db zónára érzékelőknek és azonos mennyiségű, 8-644 db kimenetre a vezérlésekhez. Ha ennél is nagyobb rendszerre van szükség, akkor egyedileg kérhető a Ksenia lares 4.0 644+ wls vezérlő, mely egy testre szabható panel, előnye, hogy egyéni igényeknek megfelelően nyújt bemeneteket és kimeneteket definíció szerint (például: 1050 bemenet és 238 kimenet), ami hasznos lehet nagyobb projektek esetén.

Ksenia APP lares 4.0 mobil applikáció a helyi- és távoli rendszerfelügyelethez:
- Felhasználói rendszerfelügyelet magyar nyelven
- Beállítás és vezérlés a világon bárhonnan
- Behatolás-, tűz- és más események jelzése
- Riasztó- és megfigyelőrendszer vezérlése
- Ajtók, kapuk, redőnyök, függönyök vezérlése
- Fűtés és klíma vezérlése, hő értékek állítása
- Világítás, öntözés, medencefűtés vezérlése
- Bármilyen elektromos eszköz vezérlése
- Betekintés, élő kameraképek megtekintése

Ksenia SecureWeb APP mobil applikáció a telepítői beállításokhoz:
- Telepítői rendszerbeállítás magyar nyelven
- Átlátható, egyszerű, felhasználóbarát felület
- Rendszerek programozása helyben és távolról
- Mobileszközökről, tabletről, okostelefonról
- Eseménynaplók, értesítések megtekintése
- Videók, érzékelők, automatizálás ellenőrzése
- Termosztátok, forgatókönyvek beállítása
- Applikációból elérhető dokumentációk
- Telepített rendszerek központosítása

Végül, de nem utolsósorban, mindezek a funkciók és lehetőségek mellett a Ksenia termékek modern, esztétikus megjelenése illeszkedik a legigényesebb otthonok kiemelkedő színvonalához is. Olasz tervezőkkel, dizájnerekkel való együttműködés eredményeként a Ksenia rendszerek külső megjelenése nem csak hogy illeszkedik a legigényesebb otthonokba is, de emelik azok színvonalát az összes kezelő, olvasó, érzékelő és egyéb egységek egyedi stílusával.

Kérjük, tekintse át a leginnovatívabb biztonsági- és automatizálási rendszereink választékát, olvasson bővebben a weboldalunk termékcsoportjaiban elérhető Ksenia termékeink ismertetőit megtekintve.

Minden KSENIA termékre 2 év teljes körű garanciát vállalunk!

lares 4.0 vezérlőközpontok:  16     40   40 wls140 wls644 wls96 wls
maximum zónaszám / vezetékes bemenet:1640401406444+96
maximum vezeték nélküli érzékelő:164040646432*3
maximum vezérlőkimenet:1640401406442+16
partíciók:6121220305
programozható élesítési módok:83232641288
BUS az alaplapon:112221
BUS interfészek (olvasók és kezelők):6242440643
BUS bővítő modulok:4242464250-
további energiaforrások:412122032-
BUS szirénák (kültéri és beltéri):6242440641
RF adó-vevő a panelen:--igenigenigenigen
kültéri vezeték nélküli sziréna:333553
távvezérlők:166464646416
felhasználók (tagok + kódok):1664128512102416
#hashtagek:2121220642
előre megadható programsor:832321285128
eseménycsoportok:326464256102432

"nem Okos otthon" és "Okos otthon" összehasonlítás videók:
Távozás:
Behatoló:
Jó reggelt!:
Jó éjszakát!:
Ajtóvezérlés:
Világításvezérlés:
Fűtésszabályozás:
Tűz:
Ksenia APP lares 4.0 bemutató:Vissza

Feliratkozás hírlevelünkre
Értesülhet Akciókról, Újdonságokról
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek
8:00 - 17:00 (UTC+1)
Helyi idő: 0:19
ZÁRVA, nyitás: 8:00
Központi elérhetőség: 
info@delton.hu
support@delton.hu
(+36 1) 220-7940, (+36 30) 531-5454
(Magyar, Angol, Német, Francia, Román)
Termékek
Kezdőlap
Kapcsolat
Cégünkről
Bejelentkezés
Regisztráció
Parkolás
Újdonság
Rendelés
Szállítás
Beszállító
Visszahívás
Jelöltek
Kosár
Árlisták
Letöltés
CSV-XML
Adatvédés
Kérdések
Árajánlat
Telepítés
Oktatás
Ötletek
HUF
Copyright © 2023 KSENIA™ | ksenia.hu © | DELTON | Minden jog fenntartva.
Weboldalunk cookie (süti) segítségével könnyíti a felhasználást, melyhez további böngészésével hozzájárul. Tájékoztató ×